Лесен медиен анализ

article illustration

Следва втори епизод на поредицата ни за идеи и трикове, с които да увеличите своята ефективност посредством системата Neticle.

Знаем, че изваждането на конкретна информация от джунглата на медийните публикации може да бъде труден и дълъг процес. Затова сега ще стане дума за това как Neticle може да улесни твоята всекидневна аналитична работа с оптимизираните процеси на медийния анализ.

Прегледна работна област

Press illustration

За да бъде всичко леснодостъпно за потребителите, в системата Neticle потребителската олбаст, т.е. админпанела, е конструиран така, че отделните функции бързо и лесно да бъдат достъпни. Филтриране, търсене, настройки? Няма групирани менюта, всяка по-важна функция е достъпна с едно кликване.

Персонализирани настройки на отчетите

Press illustration

Какви са настроенията в разговорите за твоята марка? В какъв контекст се споменава твоята марка в онлайн пространството? С какви емоции се свързват твоите продукти? А тези на твоите конкуренти? Отговор на тези въпроси, и на още много подобни, ще получиш веднага от системата ако зададеш точните отчети. И всичко това само с няколко клика.

Лесно управление на анализите

Press illustration

Ако желаеш да анализираш по-тясна група на онлайн споменаванията, напр. ако целта е да оптимизираш стратегията си за социалните медии, имаш възможност да се фокусираш и да се концентрираш върху един канал. Интересува те конкретен времеви интервал? И за това имаме решение. Би анализирал какви критики се споделят онлайн относно твойта марка, и би искал да оправиш проблемите? Супер, защото можеш да филтрираш и по негативни споменавания. Ако успееш да намериш най-подходящата за теб комбинация от филтри, запази я, за да може следващия път, направо, без да губиш време да започнеш с анализа.

Питай и Neicle ще ти отговори!

Press illustration

Имаш въпрос в главата, но не знаеш кои графики съдържат отговра? Или просто нямаш време да търсиш? Няма проблем! Ако в полето с изкуствен интелект въведеш важния за теб въпрос, веднага ще получиш отговор във формата на релевантен отчет. „Каква е оценката на моите конкуренти?“, „Къде са говорили най-много за мен?“, само за няколко секунди ще разбереш отговорите.

Тук представяме оптимизираните ни процеси:

Press illustration

Ще пробвам колко е лесно да се анализира с Neticle!

Пробвайте и Вие!

Do you have a story, article or research about branding and social listening? Be our guest writer! How? Just download our guide here, write us and we'll publish your article.